"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Thursday, December 16, 2010

~Movie Tron Boleh tahan~

..........TRON movie yang baru je berada dalam pawagam. memang gempaq cerita nie..bagus d'layan, tak la juga membuat kita mengantok kecuali la orang tue mmg da betul2 tak cukup tido haahahahahhaha............

..........cerita yang mempunyai sains fiksyen yang banyak..macam kita main game la...pertemuan seorang nak dengan ayahnya yang telah hilang....perlawanan antara klon iaitu yang baik dan jahat.........

......korang klu xpercaya aq cakap nie, baik kornag p sendiri la tgok, memang xmenyesal la, aq tue suggest je xjuga paksakan kikikikki :)..............

p/s: gembira bersama kamu melihat movie nie...walalupun awk terlelap sekejap..hahahaha

6 Sudah Luah:

faiz said...

cam best je tron ni..huhu

QueenImah said...

memang best faiz..p la tgok

Anonymous said...

tak ajak aq yah.. Sedihnya..

QueenImah said...

mcm mn nak ajak...klu awk xtinggalkan nama n alamat..hehe

Anonymous said...

terlelap seketika krn bermimpikan dirimu.

QueenImah said...

awak mimpikan sy..wahhh terharunya