"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Monday, December 27, 2010

-MakNgah cantik lah-

......tadi imah ada membuat entry tentang menanti follow ke 300, so inilah hasilnya dah sampai pun ke-300 dan lebih juga..bangganya ima, kawan ima da cecah sampai mcm nie..walaupun blog ima nie baru berusia setahun jagung....kira pencapaian yang bagus la juga....

....sape follower ima yang ke 300 tue yer? tapi sebelum tue ima nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada follower ima yang lain juga..kerana tanpa korang xsampai ke 300 nie..ima buat special entry nie sebab nombor genap kan...

so sape dia ke 300..jeng jeng jeng nie la dia orangnya
Merahnya MAKNGAH..nama pun merah tue..mesti penuh semangat berblogkan
nie kat bawa header kat blog dia
.
.
.
.
v
cantikkan dengan merahnya makngah d'tulis color merah...gambarnya plak sepasang kaki berkasut..memang penuh seni dia edit header nie...cantik menarik ko memang sempoi!!!!!!

ketika aq sekodeng2 blog nie..aq dapati blog nie blog bebas dan blog personal pun boleh juga d'kategorikan...dia akan menulis apa yang dia rasa nak tulis...(betul ke aq tafsir nie makngah..klu salah perbetulkan k..)....dan ima lihat dia start berblog june 2010...dari apa yang ima lihat la pada bulan dia start menulis blog nie.....

.....nie je yang ima mampu nak hurai sebab ima baru je kenal blog nie..klu ima ada salah ke tolong perbetulkan k makngah..semoga selalu menjenguk ima d'cnie.....

...last sekali tuk mu...muaaaahhhhhh! ^____^......

8 Sudah Luah:

Admiral Hafiz said...

tahniah2!
teruskan berblogging ya!


Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

QueenImah said...

tq hafiz...

ima juga sudah undi anda dalam header blog tercantik..good luck

Cheq Tun said...

Pandai kamu ambik hati saya kan...

terima kasih. terharu sebab ada orang buat entri spesel tuk sy.

sy start blogging december tahun lepas. dah setahun. dengan blog ni je start bulan 6 tahun ni.

keep in touch ok =)

QueenImah said...

hehehe...tq makngah nak datang balik....kita makngah da lama berblog la nie....

salam perkenalan yer makngah

Anonymous said...

mmmuachhh jg tuk imah...

QueenImah said...

muaah to u too

Anonymous said...

mmmuach diterima sepenuhnya.

QueenImah said...

fuhhh sampai ek awak...^_^