"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Wednesday, December 15, 2010

~Biar Gambar yang Berbicara~

......As salam semua semoga kamu akan sentiasa sihat hendaknya........
kali ini ima malas nak tulis banyak
.....biarlah picture d'bawa ini yang berbicara, semoga ia akan dapat sampaikan kepada "dia" yang ima betul kesal dengan semua yangberlaku........

mari kita hayatinya bersama
(nak nampak jelas..klik je pic tue..besar la tue)

.............

............

............

............

..............

...........


p/s: semoga ada kemaafan atas kesilapan diri ini.."Ya Allah, Berilah kami ketenangan tuk bersama, Berilah kami kesabaran dalam cabaran ini, dan berilah kami kasih sayang yang abadi" amin..

4 Sudah Luah:

Mrs. Cuppycake said...

Kadangkala senyap lebih bijak berbanding berkata2 kan? Semoga tenang ye... Hani blaja dari blog ni untuk buat background pic, yang lain tu hani memang dah belajar masa buat diploma tu..:)

>>http://c33ram00n.blogspot.com
>>http://princessredbloodsnow.blogspot.com

along79 said...

tiada siapa yang tidak melakukan kesilapan, semoga mendapat kemaafan dan semoga kesalahan itu tidak akan berulang lagi...

QueenImah said...

cik hani...mungkin juga senyap lg baik...tq for the web link...nnt ima nak belajar ler...

QueenImah said...

along...amin..semoga dia memaafkan ima..insyaAllah xkan mengulangi kesilapan lama