"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Monday, December 20, 2010

~Dialog ini Benar Tau Salah~

.....genggam tangan ini jangan perna lepaskan, sekali kau lepaskan maka kau akan terus terlepas lagi untuk menggenggamnya......

ayat buat sendiri tue..hehehe ilham datangkan..kikikikiki
.
.
v
ok masuk pada dialog nie yang ima nak sampaikan..cuma nak kamu pikirkan, dialog nie perna berlaku pada korang atau tidak....aq dapat ilham nie dari dialog seseorang yang main fb ler...hehehe jangan marah...

klu nak marah juga..xdapat la ima tolongkan..sebab da ima ternampakkan..cewah..lagi pun nie blog ima..sesuka hati ima la nak letak dialog apa pun..hehehehe...ok jom kita sama2 lihat dialog nie...cuma korang kene la pikir ia benar tau salah?

situasinya mcm nie ok: seorang lelaki yang tak telah membuat status kat fbnya tentang "peluk" so banyak la yang telah like status dia nie...teruatama pompuan la..hehehe..so bermula la komen mereka ini

wanita A :itu jak la keje mu ya..hehehe

lelaki itu : kerja apa la tue kunun? kerja potong rumput ka? hehehe

wanita A: kerja apa-apa jak la yer

lelaki itu : jom la kita buat kerja sama..ko nak ke?

Wanita A : kerja sama..iya2..kerja sama nak mengintip ko..boleh?

lelaki itu : ooo boleh je klu ko nak mengintip..intip jak ya..jgn plak ko malu

Wanita A : hahahahaha....memang pun aq akan intip ko..ko tue terlalu nakal tuk d'lepaskan

lelaki itu : owh mcm tue ya..ok2

.....begini la kisah dialog mereka, korang rasa betul ke tak? dialog nie aq tambah secukup rasa ok..sesuka hati aq la nak tambah..tp klu xpercaya..nnt aq tunjukkan yang sebenar..aq nak buat print screen tau...hehehehehe

nie la yang d'kata jangan ingat kita xnampak maka kita boleh buat sesuka hati..akan orang kata dalam alam siber nie..kita mempunyai banyak jalan..hehehehe

p/s : wahai kawan ku sekalian hati2 la...

4 Sudah Luah:

Anonymous said...

Ikut kata hati

QueenImah said...

yer...^___^

Anonymous said...

hati2 tuk apa tu..

QueenImah said...

hati2 dengan setiap yang kita buat...