"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, May 7, 2010

::Tag lagi Tuk Senyuman Paling Menawan..nak BertaNdiNG nie..::

fuhhh!!!
aq kene tag la plak
tuk bertanding dalamsenyuman paling menawan
CEWAH (~_^)

hehhehe
korang jangan jelez ke
kiranya aq nie tergolong la ek
so korang jangan nak ckp2 kat belakang
sememangnya la bah kan
hehhehe

nie la pemilik
cntest SenYUMAN paling Menawan
memang dia menawan ler kan..
so nak juga la try nasib nie

nak join juga ke??
senang je korang..nie aq bagi guide line dia
ko rang baca ek!!!!

Syarat-syarat nak join contest ni adalah seperti berikut : 1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.

2:1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat* 3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)

4:gambar BERSEORANGAN..... (kalau atok nenek nk join tgu next contest k)

5:mestilah menjadi follower miss chentazetty

6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...

7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman.. (jgn woo skng semua stok saman2 je)

xpayah u alls nak peningkan kepala....syarat2 senang je.... tunggu ape lagi... tarikh penyertaan tutup pada...jeng jeng jeng..... 20 mei 2010..

pastu explain nape anda suka senyum??


kenapa aq suke senyum ek
emm sebab org kata senyum tue sedekah
dengan senang kita dapat pahala
benda xberbayar n xkuarkan sesen pun
selain tue
senyum tue boleh buat orang hapy je kan
ada problem pun kita le hadapi dengan tenang
satu lagi..senyum nie
boleh buat semua org suke kita
xkiralah tua ke.muda ke..kanak2 ke..
paling gembira bila senyum kita berbalas
e2 la nikmat yang pada sy cukup berbaloi...

so aq kan selalu senyum..
penawar muda selalu
(^_^)

so orang bertuah
tuk aq nak ajak join ialah

1) cik hawa
2) cik balqis shafiqa




cakaran-rimau

1 Sudah Luah:

BalqisShafiqa said...

terima kasih.
nanti saya muncul ye!