"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, May 11, 2010

::aDa apa dengaN PanGilan ManjA Dr KekasIH::

sayang??..abang??..hubby??
papa??..mama??...blah..blah...

semua nie adalah panggilan tuk
seorang kekasih kepada kekasihnya
cukup ke hanya dengan panggilan
yang boleh membuktikan
rasa cinta pada pasangan

aq sendiri tertanya2
wajib ke semua panggilan tersebut
ooooo
aq sendiri xda jawapan

korang plak mcm mn???
nak juga ke d'panggil mcm tue oleh pasangan anda??
adakah e2 menunjukkan tentang
sifat dia kelak??
oooo
aq xtau lagi...

apa pun panggilan
kita kene berdoa
semoga akan terus la berkekalan selamanya
jangan da gaduh
panggilan nie yang akan kuar

"kau" "aku"
kau dan aq adalah satu
cewah lagu aizat tue
sempat lagi buat lawak
hehehhe

so pikir2kan...
ada apa dengan cinta..
eh salah
ada apa dengan panggilan
bukan panggilan kubur k
panggilan tuk pasangan yang dok hangat bercinta.....

4 Sudah Luah:

gEe said...

kdg2 kelakar je dgr pggilan2 diorg ye.

Nietanozie said...

doa tue penting sepajang masa...

itu ler namernyer panggilan manja... Kalo dier tetiba panggil kiter dgn tak berapa manja tu, something wrong somewhere laa...

salam ziarah

QueenImah said...

oooo yeke..
mungkin juga...

tapi kadang2 tue..
kita dengar xberapa nak sesuai kan...

mahira oya said...

panggilan manja maybe sbb nk special dr org lain..