"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Monday, May 17, 2010

♥FB Melalaikan ke tuK pelajar???♥

Betul ke FB nie melalaikan???
sejauh mn kebenaranya??
adakah statistik yang d'keluarkan tentang
kelalaian disebabkan FB???

Klu ada
tunjukkan bukti

Namun klu ikut logik akal
d'zaman ini memang ada juga benar
FB nie melalaikan pelajar
bukan pelajar saja
tetapi pekerja juga....

so anda pikir la
jangan terlalu taksub dgn FB
sampai keje n pelajaran Lupa

Nie adalah
untuk mengingatkan semua
n diri aq sendiri juga
pikir dengan bijak

apa lagi dengan masa sekarang nie
pelajar2 tgh dalam mod EXAM
lupakan kejap FB
menghadap la Buku yer..pelajar2



cakaran-rimau

4 Sudah Luah:

humairah said...

pandai-pandai le bahagikan masa..

QueenImah said...

e2 bg yang pandai...
yang xle kawal plak???
sape nak kawal kan??
hehehhe

renung2kan

NiZaM Limited said...

Dah btol la tu..ape yg best sgt tah ngn fb. sampai ada org yg berjaya tgh2 malam main fb je. adehh..
yg tools kat FB tu xpayah la allow. game, horoscope sume tu mngarut je. ish2..

QueenImah said...

hehhehhe..
bg yang ta minat akan berkata demikian nizam..
tapi bg yg obses akan bantah..

mungkin untuk hiburan..bagus juga..
tapi klu da sampai melalaikan
ish..teruk2...