"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Thursday, May 13, 2010

::Lelaki IdamaN aQ??::

wah entry ari nie pasal
lelaki idaman ku
macam xpercaya je nak tulis entry mcm nie
h e h e h e h e

nie semua idea kawan
yang bg cadangan lelaki idaman
kunun dia adalah antara lelaki idaman malaya
oooo betui ke tue???
hehehhe...jangan marah yer (mie)

lihat picture kat atas nie
ish..ish..ish...
nie ke lelaki idaman ku??
wahhhhh
korang mcm mn???
rasa2 kan ler..ini ke??? da jodoh kita xle tolak
cewah ayat tue
(dalam hati..xmo..xmo..xmo..)

klu pic kat atas nie plak mcm mn??/
mesti ramai pompuan or gurl tergila2kan
bergaya..macho..encem..cool
fuhhh sape la xnak kan
tanya aq..aq mmg nak..hehehhhe
klu gabung semua nie untuk 1 lelaki
ooo dia cukup sempurna..
pasti ompuan itu bertuah sungguh hidupnya

namun
bagi aq plak
cukup la dia jujur dgn cintanya pada aq
dapat bimbing keluarga dengan baik
walaupun xsempurna
namun harmoni

encem mungkin e2 satu kelebihan
kaya?? mungkin e2 juga satu bonus
tp bg aq..biar la yg sedang2 aje
yang penting hati

hati wanita nie terlalu lembut
lebih lembut dari tisu
sekali d'lukakan..darahnya kan mengalir laju
n luka kan tetap ada

lelaki plak
jangan la selalu mainkan hati pompuan
jadi lah lelaki yang bermaruah
bila org da sayang tue
pandai2 la jaga

berani buat keputusan
berani juga tanggung
bila ucapakan cinta dgn penuh maruah
nak tinggalkan juga biar lah dgn maruah
jangan tinggalkan sesorang tue
tanpa sebab n tanpa kata sepatah pun
berani buat..berani tanggung
baru la lelaki sejati...


andai ada keluarga sebahagia ini
bersyukur kepada Allah
xperlu lagi mencari lain....

Ya Allah
berilah yang terbaik buat semua kaum
adam N Hawa
d'muka bumi mu ini
amin..



cakaran-rimau

5 Sudah Luah:

aneszailani said...

woooo..muka lelaki idaman saye ada di situ!! huhu.. =p

QueenImah said...

ooo really??
sape2...

aneszailani said...

tu tu.
fahrin n aaron~ hehe
btw, nak tanya buleh??
camna buat function like2 utk pesbuk tu..kat bawah each post tu..
tengok suma org dah ada..huhu

QueenImah said...

oooo yang e2 ek..
e2 pun ima belajar dr org juga..
tapi da lupa dr blog mn...

sowi...

aneszailani said...

alamak..huu~
xpe la..mekaseh yek.. =)