"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Thursday, March 31, 2011

Serius Aq Benci Perempuan INI ! ! ! ! !

aduiiiii aq BENCI dengan Pompuan nie doh ! ! !! naik darah baca info dia nie...pompuan yang KURANG AJAR betul !!!!!!! awat la lahir ke dunia nie ? ? ? ?

Agama Islam agama yang suci. . . Nabi Muhammad adalah manusia yang sebaik baik manusia d'muka bumi ini. . . . .

tapi pompuan @#%!@^ nie sudah menjatuhkan maruah nabi Kita. . . mari kita Kondemkan pompuan NIe..arghhhh aq baca jadi bengang doh !!!!!!!

pompuan Kurang ajar NIe Jasmine Slalu Hepi betul2 da memalukan penganut agama islam...mari kita lihat apa yg dia buat
.
eeee cantik sangat la tue..wekkk!!!!
.
v
lihat apa dia tulis yer
.
.
klik pic kalau nak nampak besar
.
.
v
wahhh siap add lagi tue
.
.
.
.
v
fuhhhh ayat pompuan sial nie !!!!
.
.
.
v
aduiiiii sakit ati aq
.
.
.
.
v
fuhhhh!!!! menahan rasa je nie
.
.
.
.
v
adehhhh nak kene tampar orang macam nie
.
.
.
.
v
melampau sungguh
.
.
.
.
.
v
fuhhhh naik darah oooo bila baca !!!!!! memang buat PANAS !!!!!! eeeee nak je kene sepak yer !!!!!

17 Sudah Luah:

IrfanzBlog said...

Perempuan gila + bodo + tak ada akal!!

QueenImah said...

betul...tak harus lahir nie !!!!

an.nabihan said...

astaghfirullahalazim.. semoga allah swt memberinya hidayah.. nauzubillah

Cik Dya said...

Salam dear....dasyat ni...ade ke btol ke tidak pempuan ni..takut ni adalah satu cara memesongkan orang ISLAM..astagfirullah...

mohon share boleh ya...

FaKArePa!n said...

dia tu kena sawan babi agaknya..

QueenImah said...

sungguh dia berani...

share je..yer blogger...

QueenImah said...

fakarepa!n...

lebih dari sawan kot...
e2 sebab jadi seberani nie

nuyuEna said...

hah?baru bace isu ni...

Made Budi said...

Saya rasa orang itu pakai identity palsu, tapi yang jelas sudah berani menghina seorang Nabi. Orang ini memang sangat berbahaya, karena dia telah menebar kebencian dan membuat resah yang membacanya.

Lizzie Yasmin said...

apa lar yg dia anti sangat dgn Nabi kita tue... dasar minah endon mulut puaka... hope satu hari nnti dia sedar apa dia ckp tue... moga2 tuhan bukak pintu hati dia kenal islam..

Dewi Batrishya said...

Astaghfirullah..
ade jugak manusia bangan mcm ni...
Harap2 dijauhkn la drp setan yg btopengkn manusia ceni.. Aminn

najwa's said...

ya allah... nape la nabi muhammad s.a.w masih dihina? sedihnya... :'( :'(

Cik Dya said...

haaa dah siap citer minah sewel ni..tapi tak ngutuk cuma rasa suspicious..ada sesuatu di sebalik pempuan sewel ni..ntah2 dia ni agen untuk memesongkan akidah orang islam

http://iamdya.blogspot.com/2011/03/seorang-lagi-pengkritik-hebat-nabi.html

QueenImah said...

huhuhu...
sungguh memalukan je.....
sapa pun d'sebalik semua tue....
pasti akan terkene juga nanti...

..arcmabaharin.. said...

kte bako je!!!!!

QueenImah said...

yesss!!!

iman maisarah said...

update :
saya baru je cek tgk btol ke x.. mmg ramai yg terkejut akan kata2nya..
but alhamdulillah, Allah dah buka pintu hatinya.dia dah pun bertaubat n mengucap skali lg di facebook(who are we to judge btol ke x taubat dia tu) but as long as dia dah bertaubat..syukurlah..
hopefully, kita dah x caci maki dia lagi and bagilah peluang kepadanya.. :)
Allah tu kan Maha Pengampun..

kita x tahu ape nasib n masa depan kita.. moga kita tidak membelakangkan dan menghina agama Allah.naudzubillah..

doakanlah dia agar terus menerus diberi hidayah Allah.begitu juga dgn kita..wallahualam :)