"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, March 25, 2011

Segmen : 1 Hari 1 Blogger FaceBlog

ok kali nie nak join segmen FaceBlog plak..tau ke apa tujuan segmen nie..ok ok aq bagi tau la..apa yang aq tau ok...

TUJUAN
mengeratkan hubungan antara blogger-blogger Malaysia (bagusnya i LIKE that)

ok nak join segmen nie senang je..mari kita lihat apa dorang nak..tapi korang kene jadi member FaceBlog dlu ok...baru le join...so apa lagi join la member FaceBlog ;

Part 1 : Nama @ nickname ok;
ok korang boleh panggil aq Imah je..nama glamor QueenImah..cewahhh ^_^ (done part 1 !)

Part 2 : Nama Blog & rahsia D'sebalik nama ok ;
ok nak tau nama blog yer..sebelum tue nie la header terbaru blog aq...hehehe
.
.
v
nama blog aq nie Cerita Hati Anak Pompuan / Lepak anak pompuan...lepak tau cerita sama je ok ^_^ . . ok rahsiah ek kenapa nama blog ima macam tue..sebab ima nak ceritakan kisah atau perkara yang berlaku pada pompuan khususnya (tp klu ada berita pasal ellaki yg best..akan masuk juga la..hehehe)..selain tue, ima kan pompuan so..kebanyakkan cerita dalam blog nie about my personal la...hehehe..so itu la terjadinya
.
.
CERITA HATI ANAK POMPUAN
(done part 2 !)

part 3 : Cerita tentang blog ;
Blog ima nie blog personal..so paham2 je lakan...hehehe (done!)

Part 4 : tujuan berblog ;
ok tadi kat part 2 ima da cerita sedikit..sekarang nie dan tambah sikit plak..ima bangunkan blog nie sebab dulu suka2 je..yer la nak tambah kawan..selain ima suka minat menulis nie...ima start blog nie masa buat praktikal dekat maktab...time tue ingat blog sekadar macam diari la..blog ima tak da la segah mana pun sebab baru lagi nak bertapak d'dunia blog kan... (done!)

part 5 : Harapan Berblog :
ima cuma mengharapkan yang blog ima dapat bertahan lama ler..selain dapat berkenalan dengan lebih ramai blogger Malaysia dan mengeratkan perpaduan kita 1Malaysia (done !)

part 6 : Nasihat kepada blogger ;
ima nie tak reti sangat bagi nasihat...sebab selalu terima nasihat je..tapi apa pun jangan sombing2 dengan blogger lain....^__^ (done !)

ok..sekarang kene letak banner faceBlog plak...tadahhhh
.
done !
.
.
v
sekarang nie nak post url enrty nie kat dorang plak..lom bleh done lagi bab baru nak publish

-end-

1 Sudah Luah:

RiaNbow said...

the-faceblog.com

Admin aerol nak ambil posting ni utk diterbitkan di faceblog. ^^ ..aerol copy taw,giliran kamu sampai ^^