"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, March 25, 2011

Lepak Malam Ku ! ! !

wahhhh aq jalan malam lagi ok...hehehe jangan jeles..cewahhh apa dah kan..mcm ler ima je le jalan malam..opsss ima bkan apa..ima nie mmg susah nak kuar malam...sebab ya omak selalu tak bagi...so malam nie..dapat lepak kat luar..hehehe sape la yg bawa kan.....opsss!!! bukan dengan c-abang yer..tp dengan my Aunty dan anak buah ler......

nak d'jadikan cerita...sebelum kuar umah...nak jalan da nie..tetiba plak anak buah ima guna selipar ima...aduiiii ima nak pakai ape plak....ish ish terpaksa berkorban nie...so nie la yg ima pakai p lepak kat bandar...huhuhu selipar jepun ok...besar doh!!! aduiiiii
.
.
hari ini dalam sejarah ok
.
v
xpela demi anak buahkan..sampai bandar..kali lepak kat Cafe kayu manis tuk makan malam...nyam2...ima kali nie pilih makan simple je..sebab da kenyang kan....ok nak tau ima makan ape...tadahhhhhh nie la dia
.
.
mee basah tawau
.
v
makan tak kan lengkap tanpa kawan baiknya kan..so nie la kawan baiknya..ima pasangkan dengan..tadahhhhhh
.
.
Neslo Sejuk
.
v
sedap ooo makan panas2 gitu....yang paling best plak anak buah..makan tomyam yer..pehhhhh memang power la dia nie...comel je kan...paling bergaya yer...abis la kalah lah makciknya nie..huhu
.
.
kak teh
.
v
dan lepak malam..kami berjalan2 shopping kat giant plak...biasa la cuci mata dan beli barang sikit...hehehe..pastu apa lagi setelah penat..balik la......

-end-

5 Sudah Luah:

afiqazizan said...

mee bsah tawau ade kat sabah je kan..nak pegi la satu hari nnti melancong di negeri sabah.

EJA said...

bukan calang2 selipar tu..import dr jepun tu..hihi

QueenImah said...

afiq..
a'ah dah nama mee basah tawau..so aslinya ada kat tawu la...datang jgn tak datang =)

eja..
e2 la..jauh tue...hhihi

afiqazizan said...

nanti da bekerja fiq try datang..ingtkan kat fiq la..fiq pun still study..lum bekerja lgi..hehe.

QueenImah said...

ok...
nnt d'tolong ingatkan