"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Sunday, March 27, 2011

Santai Makan D'Sana . . . .

makan...ya makan lagi....nasib baik ada juga diet ku...tapi tak apa yang penting kenyang...ok malam nie makan kat luar lagi..suka suka ada orang belanja yer...hehehehe....ok permulaan nak pergi makan....sempat take my picture..
.
.
kaki nie mau mulakan perjalanan
.
.
v
perjalanan makan kali nie menuju ke arah destinasi ini
.
.
OLD TOWN TAWAU
.
.
v
selesai order makanan....rasa boring plak menunggu makanan sampai..so aq yg terasa bosan nie..tetiba ada idea nak ambil picture..so nie la pic bertuah tue
.
.
tak tahu ape benda nie, ada kat atas meja ha ha ha
.
.
v
ok makanan sampai..menu pertama yang sampai adalah
.
.
Roti bakar Butter
.
.
v
pastu..dalam 4 minit...minuman ima plak sampai..tau tau je ima tengah dahaga..tadahhhh nie la dia
.
.
Blanded ice White Coffee
.
.
v
selang beberapa minit....makanan sampai..wahhh wangi je bau dia..pstttt korang nak ke..ok boleh2 nampak je la...
.
.
Asam Laksa
.
.
v
wahhh makanan nie membuat aq kekenyangan...boleh tahan la makanan nie...sedap la juga...ada lah yer...ha ha ha...

korang klu nak rasa..datang la sendiri..pasti tak menyesal....harga juga..ya boleh tahan la...hehehehe ^__^

2 Sudah Luah:

afiqazizan said...

banyaknya imah wat entry psl makanan..ape ni mee tawau pun lum test makan lgi ni..hehe.

QueenImah said...

hehehe....xpe, nanti dtg senang da tau nama kan..tinggal sebut je...tp mam kat cnie..p je oldtown..pasti ada..hehe