"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, March 29, 2011

Aq ada Obat Tuk Virus FB ! ! ! !

virus !!!!!! aq paling benci dengan virus..kerana virus la..lappy kesayangan aq rosak..huh tak suka langsung ok!!!!!!!!!...

malam nie virus menyerang fb...entah apa2 je la virus nie..korang tak percaya ek..mai cnie aq tunjuk bukti...lihat nie...
.
.
.
v
nie hah lagi
.
.
v
sebenarnya banyak lagi..klu aq nak lampirkan semua....panjang berjela lah post nie..so nie je la yer...ok..pssst korang tau ke napa aq bengang sangat..sebabnya aq pun da terklik virus nie...huhuhu keluar SETAN doh!!!! mcm Siot je....oleh kerana itu la aq telah mencari penawar virus ini.....

ok..mari sini ima bagi penawarnya..ima tak paksa kalau korang tak nak ikut...ima just bagi penawar je..nak atau tak..terpulang ler..kan ilmu kene kongsi2..hehe

ok..mari nie penawar...

1) klik Account

2) pilih Account Setting..lepas tue korang akan dapat picture macam kat bawa nie. lepas tue plak korang cari kat picture tue Account Security dan klik change
.
.
.
v
3) lepas klik Change, pic kat bawa nie korang akan nampak..so korang kene la klik dekat HTTPS, pastu save...
.
.
.
v
ok nak simple Acct - Acct Setting - Acct Security - https
jauhi VIRUS !!!!!!

-end-

2 Sudah Luah:

afiqazizan said...

laptop fiq kena virus..tpi memang facebook skunk ni memang susah nak comment la.

QueenImah said...

hehehe...
nie la kalau sudah guna internet..xle nak elak dengan virus...