"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Saturday, March 12, 2011

Mintak Ajar Kan. . .

emm bila berjalan2 ke blog lain...ima sentiasa jeles tau..blog2 dorang semua gempaq2...terasa kecil je blog ima bila nak d'bandingkan dengan blog dorang semua tue...yer la mereka da otai...

dan bila berjalan2 tue..ima selalu dpaat idea nak perbaiki blog ima sendiri...tapi tak tahu nak tanya sape..so dengan ini...ima nak mintak ajarkan ima membuat tab kat blog....ala yang mcm nie la
.
.
.
v
boleh tak korang tolong ajarkan...ima da cuba buat..tapi tak dapat juga hasilnya...huhu sedey..macam da putus asa plak....so dengan rendah diri...ima memintak ajar...tolong pleaseeeeee...nak sangat korang ajar ima buat tab kat blog.....

jasa baik korang tak dapat ima nak balas....ima hanya mampu berdoa kepadaNya semoga korang akan selalu bahagia....jasa korang nanti akan ima kenang...ajar ler..plzzzz ajar la...

2 Sudah Luah:

Zairie Husin said...

owh.. imah nak buat tab ea..?? sebenarnya banyak cara ima nak buat tab menu nie.. salah satu nya dengan cara pages.. tapi apa yang zairie tahu, pages nie tak sesuai untuk blog yang pkai read more.. tapi zairie akan berikan ima link yang ajar buat tab menu nie yer.. harap dapat membantu...


http://maribinablog.blogspot.com/2010/03/cara-pasang-tab-menu-versi-2.html

http://mymijie.blogspot.com/2010/10/tutorial-blogspot-cara-memasang-jquery.html

QueenImah said...

zairie...
tq so much dengan bantu link tue...
biasa la baru nak belajar...