"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, March 18, 2011

Segmen : Ady Budika Cakap Aku Takde Entry?!

kali nie...aq nak join segmen dari Ady plak..korang klu nak join boleh je..tapi sampai tengah malam nie tau..so cepat2 la..hehehe...ok ok klu nak join klik cnie

nak join senang je..kene pilih pic kat dalam blog en Ady nie..ambil la apa pun pic dalam entry dia..pastu cuba ulas kenapa pilih pic tue..ok ok..ima pilih pic nie ok....
.
.
.
v
nie la pic yang ku pilih..kenapa..sebab aq merasakan pic nie mempunya ceritanya yang tersendiri..meyimpan satu perasaan yang sukar mungkin d'luahkan..orang kata ada yang tersirat d'sebalik sebuah picture..

ok2 selesai da...lalalalala

7 Sudah Luah:

solo molo said...

pic pilihan sama...

QueenImah said...

oo yeke...
wahhh kebetulan..
=)

~CiK TiNieY~ said...

gambar ni mcm org tgh berdoa mengharapkan sesuatu...mungkin juga memohon ampun...;)

singgah dari blog ady..jom singgah blog sy...;)

QueenImah said...

tq cik tiniey...
ia gambar penuh dengan pengharapan..
=)

Miss Ran said...

gamba cam die rasa besalah kan

QueenImah said...

penuh pengharapan memohon keampunan..penuh maksud...
tq miss ran singgah...
=)

Golden Rose said...

suke pic ni gak....thanks for following

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/