"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

wahhh en Ben buat segmen lagi la...nak join la...korang klu nak join le la masuk link nie.. En. Ben Ashaari . . . apa lagi meh la sama2. . .tak da rugi pun. . .hehehe. .

ok ok ok...nak join segmen nie kene letak banner en Ben yer...ok ok ok...ima da letak banner en Ben. . selesai dah bab banner. . .
.
.
v
LATAR BELAKANG IMA;
emm apa nak cerita..ok2 nama yang omak dan bapa bagi FATIMAH..nama pena Fb dan Blog IMAH MAI. . ima lahir kat TAWAU, SABAH. sekolah rendah dan menengah semua kat TAWAU. sambung belajar kat UUM (Universiti Utara Malaysia)..Omak masih ada lagi, Bapa dah meninggal..ima ada 10 BERADIK, ima anak yang ke-8...ok itu je yang ima nak kongsi..klu panjang2..takut bosan plak blogger baca.

PROFESION IMA;
nak letak ape ek...hehe sekarang nie ima tak ada keje tetap....cuma sekarang nie kat umah ambil part time buat sistem orang perseorangan..ala yang senang2 je..maklum lah...baru belajar kan.....

BLOG FAVOURITE IMA. . .KENAPA EK?
blog yang ima suke masuk dan jenguk setiap hari...jeng jeng jeng...blog The Eye Of Redbloodsnow. . . nak tahu kenapa ima suka masuk ek..sebab blog nie LAWA, CUTE dan menggunakan warna merah dan hitam. . i like it. . . selain tue, blog nie bantak tips yang boleh ima dapat. . .selain setiap hari terupdate dengan pelbagai info tak kira la kesihatan, makanan, kecantikan dan ada blog Gosip lagi tue...kiranya macam-macam la ada...fuhhhh selesai dan bab nie.....

BLOG YANG TAK SUKA IMA MASUK. . KENAPA EK?
tak ada blog yang ima tak suka. semua blog ima suka masuk..tak kisah la blog iklan on9 tau blog personal. . semua ima layan. . .cumanya ima xsuka blog yang d'linkkan ke ima blog tentang benda kurang bermoral..jual2 benda2 mengarut...tak suka la ima...

IMPIAN IMA TUK BLOG IMA NIE;
ima berharap, blog ini dapat d'terima ramai oleh blogger. . .semoga blog ima nie dapat meriahkan dunia blogger. . dan dapat bertahan seperti blog EN BEN...hehehe...dan yang ima impiankan sekarang nie..blog ima le berdiri d'domain sendiri...ala-ala queenimah.com gitu....uiiii bila la agaknya tue kan....itu impian ima la....peace ^__^

alhamdulillah selesai da membuat entry nie
. . end. .


17 Sudah Luah:

yanty said...

yeeaaa....sabah....
da follow cni....
salam perkenalan....

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

singgah dari blog abg ben. Hee~ naz asal johor, tapi suda lama ni di sabah :)

join jgak segmen abg ben :

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan...

seronoknya dapat kenal blogger2 dari pelbagai negeri!

Norfa said...

salam kenalan dr awek ganu

elnino moona said...

salam kenal blogger sabah..
dtg melawat dr blog abg ben..

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya di utara....wahhh..sabah bha...:D
hikhik :)

QueenImah said...

wahhh blogger sekalian...
tQ so much kerana sudi bertandang ke blog ima...

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

cik blogger said...

datang dari blog abg Ben kita..
hehe..

aku juga anak jati sabah..tapi di sebelah pedalaman bawah...di mana tu?
BEAUFORT! tau kan? hehe

salam perkenalan..

shah-kayrul said...

salam kenal..terjah dari blog ben

terbang jauh ke negeri sabah pulak

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

nadiemsharmz said...

salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

cik ayin said...

blogger pahang sini..keep blogging :)

Rafi Nilhan said...

salam dari negeri jiran..

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

AidaNatasya.Co said...

salam.. pekenalan jgk :)

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

Fantastic Ajane said...

org sabah baru ada chance mau lawat2.. ok ok tau da lamabat sgt kan...:)hehhehe