"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, November 26, 2010

~Yahuu!!! sungguh TAK sangka~

As salam semua warga blogger...semoga sihat hendaknya...bergembira la selagi mampu bergembira dan selagi nyawa d'kandung badan..hehehe

nie ima nak kongsi sikit kegembiraan...eh bukan sikit..tapi banyak ohhh..hehehe...nak tau nape ke??..jeng jeng jeng...blogger yang ima minat da datang jenguk blog ima..pastu yang ima sangat la TAK sangka..dia memberi komen la kat post ima...yahuuuuuu...happynya...

nak tahu ke sape...betul nie nak tahu...nie la dia..kak zie dengan blog dia Redbloodsnow...lalalala..ima da lama kenal kak zie nie..cuma minat dari jauh je..bab blog dia mmg best...banyak sangat benda yang ima belajar..nak dapat novel free pun ada..hehehehe....

ima berani tegur kak zie..sebab ima da ikut satu segmen dari En Ben tentang segmen Saya SukaBlog Awak La!...ima da listkan blog kak zie nie sebagai blog yang ima suka....nie la antara komen2 kak zie..mari2..jom2...
atas nie komen kedua kak zie

pic nie plak komen pertama kak zie

nie pun komen kak zie juga

mungkin pada korang xde la hebat sangatkan..tapi ima seronok sangat..sebab empunya blog yang ima selalu jenguk dan ima buat rujukan da datang jenguk ima...TQ kak zie....love u...hehehe malu plak =)....semoga kita akan terus jenguk menjenguk..kan kan kan....heheh..^_^

impian: satu da lepas..sekarang nie impian semoga EN Ben plak datang jenguk2 ima..mn tau le dapat dia post tentang blog ima kat post dia..hehehe...pstttt tingginya impian ima kan...

4 Sudah Luah:

Redbloodsnow said...

Awww...sobsobsob **lap hingus leleh* Terharuuuuunyerrrrr akak ima oiiiii. A special entry for me? kembang kucup idung akak bace taw. tros jd semakin SEROMBONG KAPAL! wakakaka.

tenkiu sooo much dear. akak hargai ssgt. Insya'ALLAH nnti ade lah si ben tuh jengah ko dik.

if ben x jengah, akak nuklearkan blog die ek? ceaaa budget terrorist ler tuh kan akak nih....hahaha

:D

QueenImah said...

hehehe...terlalu suke..da lama tunggu kak zie datang..akhirnya sampai juga.e2 yang terlalu happy dan membuat entry khas tuk akk...

muhamadsufian89 said...

tahniah ye...mesti masa tido pun tersenyum2 sebab ni kan..hehecomilec

QueenImah said...

tq muhamad...yer..terbawa2 la..=)