"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Sunday, November 28, 2010

~Drag Race D'Tawau Part II~

As salam semua warga blogger...nahhh menungu yer tentang part II drag race nie..ima saje nak lambat2 postkan..buat semua penasaran..cewahhh ada ke yang tunggu nie..hehehehe...ok tanpa tunggu lama..ima nak bagi la pic tuk race nie..mari la kita sama2 nikmatinya..picture nie ima ambil dari page facebook MYTAWAU.......

tapi sebelum tue..ima nak cite sikit..walaupun ima xp race hari ke dua nie..sebab ima sakit..tapi ima dapat maklumat..race terpaksa d'berhentikan sebentar sebab hujan lebat....so semua perlumbaan telah d'berhentikan....mungkin nak bersihkan udara sikit..bab iyalah banyak gas yang telah d'lepaskan...gas ape tue..hahaha..bukan ketut k..klu ada pun dan bercampur dengan gas karbon dioksida kot..hehehehhe....nehhh nak melalut da nie.....

tanpa berlengah lagi..jom kita saksikan sikit picture drag race nie...ima xle nak explain gambar bab ima xda kat sana..so korang lihat je la k...hehehehe.....jom2...muaaaah

banyakkan kete...kali pameran kot

lawa kete..merah tue..pemilik sape kah?

tak silap la..nie la kete terpower kan..

nie mungkin nak start lumba kot

so apa kata korang..apa xpuas ek dengan picture nie..oooo nak lagi ek...ok2 sabar ima bagi link tuk korang semua nampak lagi banyak picture..masuk je kat cnie...MYTAWAU....

p/s: alhamdulillah part race da abis..hehehe yahuuuuuuu

2 Sudah Luah:

Redbloodsnow said...

WHOAAA!!! LAWA² AH KETA TUH. JELES TGK..HUHU

QueenImah said...

lawa..mmg lawa..ima juga jeles..kiki