"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Saturday, November 13, 2010

~Test ke-2 KPLI ku~

assalamualaikum semua warga malaysia..semoga ari nie beroleh seribu kegembiraan..kerana kita mensyukuri nikmatNYA yang ESA..amin..

Ari nie..semua warga malaysia yang telah memohon KPLI dan mendapat panggilan ujian mtest telah menduduki test berkenaan pagi td..termasuk la aq pun telah selesai menduduki ujian itu..amin semua berjalan dengan lancar..

test nie aq da ambil buat kali ke-2...pertama sekali aq mabil test dekat Maktab perguruan D'KL..yerla time tue keje kat Kl kan....so tahun nie aq ambil kat tawau d'SK BAHAGIA...soalan dia klu korang perasaan..sama je dengan soalan sebelum2 nie....sape xperasan xtau la..tp aq perasan dengan soalan itu.....

apa pun..kita kene tunggu sebulan lagi..untuk mengetahui jawapan tuk temuduga..sape berjaya, maka dia akan d'panggil tuk temuduga...semoga aq adalah antara yang berjaya..amin..ku doakan juga kepada yg telah ambil test..semoga kita sama2 akan berjaya tuk temuduga nnt..amin...

^_^

2 Sudah Luah:

niA_hagnA said...

ermm mmg sama~~..format nye..coz i dah 3 kali bik MTEST hohoho...up sikit hehe~~tapi solan yg I bik dulu yang 1st n 2nd solan dia lagi same mmg tak ubah lansung but tak de rezki tok tebiu~~neway semoga berjaya ke peringkat seterusnya

QueenImah said...

e2 la nia......
soalan sama..tp klu xtau jawab susah juga nak dapat interview....semoga awk berjaya juga