"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Thursday, November 25, 2010

~Saya Suka Blog Awak La ! ~

Tadi ima busan...so ima ronda2 la blog kawan2...tetiba ima singgah kat blog EN BEN..dalam membaca post baru dia..tetiba nampak plak satu segmen yang menarik minat ima....so nie la segmen dia SAYA SUKA BLOG AWAK LA!.....so ima pun nak join la juga....

ima dengan ini ingin memilih 5 blog yang ima selalu jenguk...

blog cik Cokie _Cokie; ima suka blog nie sebab post yang cik cokie buat nie ringan dan sempoi je..lagi pulak cik cokie peramah orangnya...

blog cik Redbloodsnow; blog nie plak ima suka sebab banyak info yang ima dapat...info makeup..ada download novel..paling best boleh belajar bahas sarawak..dan post2 cik zie nie pun sangat sempoi je.....

blog Cahaya Kewanitaan; blog yang cukup sempoi..cik hawa juga seorang yang peramah..blog dia pun cantik sangat..

blog Mofasad; blog yang sempoi..post kat blog nie walau ringkas tapi padat dan tepat =)

blog @kusygdier; blog n orang dia nie mmg sempoi giler...dia akan tulis ape yang dia rasa nak tulis..xda la dia nak cover2 menulis..klu dia rasa xsuka..maka dia akan ckp xsuke...mmg best entry2 dia...

so nie la akhirnya...aq tau segmen nie dari en ben...ulang sekali lg En Ben...=) sekian..

17 Sudah Luah:

Redbloodsnow said...

whoaaaa imaaaa....segmen yg ben anjurkan n ima put me in #2 top listed...whoaaa! me terrrrharuuuuu giler.

i bet ima gerenti my silent reader kan...awat x sapa zie sebelum nih...hehehe :) Salam kenal yang :)

QueenImah said...

kak zie...hehe ima peminat akk dalam diam..senang dengan post dan tutorial akk...salam kenal juga kak zie..

nama.aku.lynn said...

jum tgok sape saya like..=)

QueenImah said...

jom cik lynn....=)

MOFASAD said...

errr......


*tak terkata


:)

Matika Love 131020 said...

jom singah blog saya...saya jemput awak ni...saya dh join dh sama mcam awak...

Anonymous said...

testing.. Tumpang lari.

Redbloodsnow said...

haha...ade lah kata dia peminat akak dlm diam. teros terasa ala² artis akak taw., haaa kan dah berangan dh akak ima buat...miahahaha

:D

QueenImah said...

kak zie..da mmg betul la..peminta dari jauh...=)

Matika Love 131020 said...

saya pun suka blog awak laaaa..............jom2

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah d cni dari blog En Ben..slm perkenalan..selamt berblogging dn maju jaya..huda 4low blog neyh jgk ^^,
ader mase terluang, snggah la cni ^^,

http://hudahazwani.blogspot.com/

QueenImah said...

matika...ok..ima singgah..

cik huda..tq menjenguk....salam perkenalan juga =)

Liyanaziz said...

suka blog MOFASAD! muahahaha.. suci bersih je! kikikiki =)

Cik Gallus Gallus said...

akan saya terjah blog lain ;D

QueenImah said...

tq singgah cik gallus...

Anonymous said...

cian aq yg tak da blog.. Terpaksa jemput korang singgah kat umah aq je.

QueenImah said...

xpe...ku datang ke rumahmu nanti...