"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Saturday, November 27, 2010

~Drag Race D'Tawau Part I~

Ari nie bermulanya Drag Race iaitu Karnival Sukan Bermotor D'Tawau...setiap tahun akan berlangsungnya Karnival nie..hehehe..ima nie memandai je..betul ke setiap tahun...la ima teka je...n klu ima xsilap juga tempat dia akan berubah2 ler...

tahun nie d'adakah d'tanah tumpah darah ku TAWAU..wah gitu =)....karnival nie d'adakan selama dua hari je..iatu dari 27hb-28hb Nov 2010 bersamaan sabtu dan ahad..dalam post part I nie ima akan sajikan dengan gambar2 motor je..sebabnya..la nak tau ek..hehe..sebabnya ari nie cuma perlumbaan motor je..so motor je la yang banyak...kan kan kan..hahahahha!!!!!

ima p nampak race nie bersama dengan kawan2..hehehe sape kah? hahahhaha..biarlah rahsia ya...klu bg tau pun bukan kenal...sebab endak popular juga..hahaha..opssss sori yer kawan ku... ima pergi nampak nie waktu petang..bab pagi tue terlalu panas...so klu ima p juga pagi..PASTI akan terbakar la kulit..panas giler...kikiki...nnt kulit da mmg hitam akan bertambah hitam plak...opssss sape terasa..maafkan ima (nada lagu p.ramlee ya..cewahhh).....

so ima malas nak cite panjang..mari la kita sama2 lihat pic nie..xla banyak..cuma adalah tuk tatapan warga blogger...pic nie ima ambil dari page MYTAWAU..tq so much yer..mintak izin nak postkan gambar...heheh (da post br mintak izin..lalalalalala) nie la dia..

pic nie adalah lampu tuk lepaskan pelumba

sape kah lelaki encem nie?
ima pun xkenal la...nak tau tanya la kat MYTAWAU

aksi2 pelumba setelah d'lepaskan
mmg sempoi la

antara motor yang beraksi dalam perlumbaan
mmg terbaik dari ladang

klu kamu nak lagi picture...dan lagi banyak aksi dalam gambar..kamu boleh la masuk kat cnie k..DRAG RACE PART I....nantikan aksi lagi best dengan pic lagi gempak esok tuk PART II yer..lalalalalalala...suke suke...^_^

2 Sudah Luah:

princeduyong said...

eh kenapa tak join race sekali..?

QueenImah said...

hehehe...nak join..tapi lom ada keyakinan dan keberanian je...