"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Monday, November 29, 2010

~Pemenang Pencipta Logo~

Assalam semua warga blogger..sihat ke? da mamam ke? buat ape tue? hehehe banyak plak tanya kan mcm polis plak..hehehe..apa pun semoga semua berada dalam baik2 aje =)

ok..korang ingat tak tentang Cipta logo Tawau club..ala ima perna buat post tentang pertandingan tue..apa tak ingat!!!!!! eeeeee ciannya..ok klu xingat..meh klik cni -> PERTANDINGAN CIPTA LOGO....hehehehe..nah da baca..ingat kan....hehehe...

ok..setelah melalui pelbagai cabaran peras otak...ulang sekali lagi..PERAS OTAK maka pemenangnya telah pun ada...ima xtau mcm mn mereka mengadili..tetapi mesti admin TAWAU CLUB sakit kepala nak pilih pemenang..sebab banyak sangat penyertaan dan mesti banyak yang lawa2 kan......

ok tanpa membuang masa..mari kita lihat logo2 yang telah memenangi pertandingan cipta logo nie....korang boleh klik gambar tuk lihat lagi jelas logo tue k...segala penjelasan tentang logo tue ada dalam pic...senang keje..xya nak ulas banyak2..hehehehhe...(ima da start nak melalut)...so mari la...

pemenang pertama:
Eddiey Exhendri

pemenang ke-dua:
Coco Rain

pemenang ke-tiga:
Harapa Lahara

Kepada pemenang..tahniah..yahuuuuu kamu menang...eh aq plak yang gembira lebih..hehehehe..jangan marah...hadiah da dapat ke? klu xdapat lagi..hubungi admin TAWAU CLUB...ima xtau yer pasal hadiah..eh tetiba plak...hahahhahah!!!!!!!...

korang percaya ke ima post nie..hahahahha..nahhhh mesti ragu2 kan...percaya la..ima dapat maklumat nie dari MYTAWAU...page nie kawan baik dengan TAWAU CLUB..hehehe..so klu xpercaya juga juga..ko rang masuk cnie LOGO MENANG.....=)

p/s: ima juga yang xjoin pertandingan nie.bab ima xreti la..hahahhaah!!!!

2 Sudah Luah:

Redbloodsnow said...

HEHE..DIE PLAK YG EXCITED...HIKSS. EH CHOP, IMA DARI TAWAU EA?

QueenImah said...

hehehe...opsss terlebid da kak zie...
a'ah kak zie..ima org tawau...=)