"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, June 28, 2011

Walau Masa Singkat Tapi Sempurna

hari yang sangat singkat...hehe kenapa singkat? rasa rasa blogger kenapa yer..cewahhh siap bertanya..kompom la korang tak tahu kan...allaala saje nak bertanya baru best sikit...

ok nak cerita la nie kenapa hari nie masa singkat sangat..pagi seawal pagi ok..ima bangun teman mak ima g hospital..sebabnya ada temujanji dengan doktor tuk cek darah dan ambil test air kencing...tau sampai kul berapa? dari kul 6.20am sampai kul 11am ....fuhhh lama tue...

nasib baik la dalam menunggu mak abis membuat pemeriksaan..kawan ima datang teman kejap..walau kejap kira berbaloi la juga..psttt lepas la rindu kejap....

abis je temujanji...teman mak jalan2 kat bandar plak..sampai la kul 1pm..fuhhh dengan semangat yang petang nie nak jalan dengan adik lagi..muka senyum je tau ^__^ hahahaha..ada sebab tue teman mak..alalalalala

balik je..dah kul 1.30..bersiap nak hantar adik p station bas..nak hantar dia ke umah my aunt plak..sampai2 je bas da xda..terpaksa naik wagen..hahaha...siap la dia menunggu sampai kul 4...tapi kira ok la juga kan..ada juga kenderaaan walau tunggu lama sikit...nasib juga ada kawan ima yang tolong hantar..kalau tak ponat la berjalan kaki lagi..hehehe

lepas semua selesai..time berjalan jalan dengan kawan ima..yipiiiii walau pun masa yang ada terlalu singkat namun kami menghargai setiap masa yang ada..alalala baru tau menghargai masa tue ok...sungguh bahagia..kerana dapat berteman dengan dia..sentiasa bersama apa pun bahagia..walaupun terkadang mood itu hilang..namun hari nie..berbeza sikit..semua senyum je..hati riang oh sungguh indah....alalala

| awak awak . .nanti kita jalan lagi kalau ada masa terluang yer..hahhhh jangan lupa transfomer kita nak tengok sama |


2 Sudah Luah:

nursya'idawahina sa'aban said...

omooooooooo2...kawan ke ehem2 kak..olololo...cumell gtuh..

QueenImah said...

alalala..cik Wina come nie..pandai2 je tau...