"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Monday, June 27, 2011

Follower Ke - 600 : Reminiscence

Akhirnya blog buruk ima nie sudah mencecah 600 lebih pengikut. ..alhamdulillah terima kasih kepada yang follow buruk ima nie.

ok nie la follower ima yang ke 600. nama blog dia Reminiscence, nie la hader blog dia
.
.
.
.
v
lepas ima buat kunjung balas..ima suka blog dia nie..simple tapi banyak juga maklumat ima dapat..ada tutorial dan link ipad apps ...

tapi yang penting c Ipai nie encem bah..hehehe..nak kenal dekat2 bah..boleh kah..owhhh gediq lagi kejap..apa pun tq ipai kerana sudi follow blog buruk ima nie.

| sayang blogger semua |


12 Sudah Luah:

EYFAalias said...

ehhehee. sy kenal budak bertuah ni :P
congrats pada dia :D

QueenImah said...

EYF: yeke..wahhh awak pun follow le sy

iPai said...

eh .. kenapa begitu .. terima kasih ye ..

jgn cakap buruk, kesian blog ni tau .. banyak tlg imah ni ..

apa2 pun thanx !!!!!

iPai said...

eyfa ! jangan bocor apa2 rahsia ye .. heheh

EYFAalias said...

dah follow ler.

QueenImah said...

ipai..memang blog ima nie buruk la..tak lawa langsung...hahhhhh ada rahsia yer dengan cik eyfa...

EYFA: tq..ima pun da follow

afiqazizan said...

tahniah..(:

mumu zai said...

zai pown suke blog dea..syiokk bace :)

iPai said...

kalau gitu, tukar bagi warna ceria sikit ..

QueenImah said...

mumu pun suke yer..wahh ipai byk peminat la....

ipai: huhuh tp ima suke color hitam dan merah

iPai said...

kalau suka .. ok laa .. maka tak buruk meh .. ook je ..

eh ni gosip ke ni .. jgn cakap macam tuh .. malu laa saya nanti

QueenImah said...

alalala..nak juga malu..ok apa dak encem banya peminat..hehehe