"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, June 21, 2011

Lappy Punya Masalah ~ Takut Bawak Bengkel

aduiiii masalah nie tak selesai lagi . . apa nak buat nie . . cuba korang tgok pic kat bawa nie..yg anak panah tunjuk
.
.
.
.
.
v
"You may be a victim of software counterfeiting. This copy of Windows did not pass genuine windows validation"

haaaa e2 la yg d'bagi tau..sape yg terer bab lappy nie..tolong la sy apa nak buat ek? tak suke la dengan latar hitam tue je..nak juga letak pic ima kat desktop...huhuhu

ima tak mahu masukkan dalam bengkel lappy nie..sebab sayang dengan benda yang ada kat dalam dia...ima da terkene e2 hari..suruh backup tapi dia tak buat..bayar lebih plak tue...huhuhuhu


12 Sudah Luah:

Cik Rose Cute said...

Kita tak pandai ler....hihihi

QueenImah said...

huhuhu..ima juga tak reti la kak rose....

fyna said...

errr..
fyna juruteknik komputer.
senang je nak solve.
nak fyna terangkan kat mne nih?

Anonymous said...

g google searh mediafire removewat..donlod pastu unrar kn then run la..insyaallah ok.

QueenImah said...

wahhh...fina buat la entry...ajar ima..nt ima folow..sgt2 nak d'ajar

QueenImah said...

anonymous: tq so much dengan tunjuk ajar tue...insyaAllah ima buat skrg...

afiqazizan said...

ermm fiq tak terer bab ni.

QueenImah said...

afiq..huhu akk pun tak reti la....tgh nak belajar pada yg pakar la nie

Fathiah Hamim said...

biasanya sebab memang windows tak genuine.

QueenImah said...

huhuh yeke..memang masalah betul la

a n a s t a s y e a said...

Kalau tak silap .. kena install satu sofware utk stop Genuine Microsoft tu. Kalau x boleh juga .. last choice .. FORMAT Laptop. Install semula dan disable windows update. Kalau x .. masalah nie akan timbul semula :D

anastasyea's latest post .. Screen Capture Android Phone | Nie cara-caranya !

QueenImah said...

kak ana tq...tengah usaha..tp e2 la..mcm nak bawa bengkel juga la jawab nie..huhu