"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Wednesday, June 1, 2011

Santai Malam Dengan Nur Kasih

cuti-cuti Sabah kali ini membawa kami sekeluarga (cewek2 manis) ke Kota Kinabalu.. huhaiiiii bercuti lagi ya..lama sebenarnya tak berjalan2 nie..so nie la peluang yang ada..apa lagi layannn la.....

hari pertama berada d'KK telah membawa kami ke 1BORNEO antara tempat yang wajib kunjung la kalau datang KK nie...satu bandar yang agak popular...macam2 adalah..nak hotel ada..nak shoping mall pun ada..nak tgok wayang pun ada juga...boleh d'katakan MACAM2 ADA..
.
.
.
v
dan kami juga tak ketinggalan berjalan d'sana..dan menghabiskan masa tgok wayang yang tak akan d'tonton d'tv..hanya dekat panggung je ok...haaaa mesti kamu tau kan wayang apa tue...nie la dia
.
.
.
.
v
hehehe..cerita memang best la..orang cakap sedih kan...memang sedih...sampai empunya blog nie pun boleh nangis juga la..cewaaahhh layan felling bah...sape tak nangis tue..adehhhh boleh d'kata tak ada fell langsung yer..opsssss terlebih sudah

apa pun memang best la..jalan beramai2 nie...hilang tension la juga...sambil menghilangkan rindu..tapi tak boleh juga hilang rindu tue kat kawan..apa pun..dia sentiasa ada d'cc ima...alhamdulillah.....

perangan plak...nak tgok KUNGFU PANDA 2 dekat sabah suria...emmmm dalam perangcangan la..tapi tak tau lagi jadi ke tak..tunggu d'update yer....hebat ke tak....lalalala


2 Sudah Luah:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, Blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

QueenImah said...

tq atas kunjungan yer...
sepantas kilat ima kunjung...