"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Saturday, June 25, 2011

Blog Buruk Nie Kene Review la ^_^ Thanks Yer

Thanks To Blogger Zairie kerana sedi membuat review blog buruk nie buat kali ke..hehe tak caya kan dia da review buat pertama kali hujung tahun lalu..tak percaya kan..cuba lihat kat bawa nie
.
.
.
v
dan baru tadi..ima di kejutkan lagi oleh blogger Zairie nie..yang blog ima kene review buat kali ke dua..wahhhh sukenya..cewahhh..mesti tak caya lagi kan..meh nak tunjuk bukti sahi
.
.
.
.
.
v
alhamdulillah ada juga blogger yang lama nak review blog buruk nie..blog yang segan hidup mati tak mahu..tq so much kerana memberi sengat kepada blogger baru mcm ima nie..tuk terus berblog...bukan income yang dicari tapi kawan yang ku ingin...hehehe

~ wahh kalau la abang Ben Ashaari yang review fuhhh bangga la sikit lagi..opss blogger Zairie jangan marah nie..nie pun ima da bersyukur ~



2 Sudah Luah:

Redbloodsnow said...

Wahhh...besttttt lah. jelesss. blog akak takde pun yg nak review..sobsobsob, jeles!

HAHA :P Btw, mana de buruk blog imah ni. lawa, cantik n menarik! akak sokka! ^_^

QueenImah said...

hehehe..tq kak zie ^_^