"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Saturday, June 25, 2011

SLOT KENALI BLOGGER ZAIRIE HUSIN

hari nie tak ada benda nak buat..so nak buat entry pun tak tahu nak buat ape..tetiba plak buat BW ternampak la plak blog Zairie nie..wahhh buat sekmen la plak..hehehe nak join la...

ok kalau nak join..kene letak gambar nie ok
.
.
ima da letak nie
.
.
v
Zairie nie bg tau..nak ikut kene bagi tau serba sikit pasal blog kita nie..ok2 ima cerita sikit je yer

"blog ima nie..blog personal ok..tak ada yang best kot..nak buat entry ikut mood..ada benda nak luah..nak tulis maka adalah la entry baru..blog nie boleh la sampai setahun da..tp banyak kene belajar..kat blog nie la..ima luah perasaan marah ke..sedey ke..meluat ke..nak buat promosi fb ke..hehehe"

ok2 cukup la tue...ima pun tak tahu nak bebelkan apa lagi...cukup tak tue blogger Zairie...hehehe...tak cukup bg tau nnt ima tambah...hehehe gurau je..ok kalau korang nak join jg..meh la singgah SINI

~ harap2 dapat la di review blog buruk nie yang penuh dengan sarang labah2..cewahh ayat sedey nak mengayat plak ~

sekian


1 Sudah Luah:

Redbloodsnow said...

dah di review suday ^_- hiksss