"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Sunday, July 31, 2011

Doa Niat Puasa + Bonus

as salam
esok dah puasa kan..tau kan?
hehe klu tak tau..nie nak bagi tau ler
ESOK PUASA

oleh kerana esok puasa
maka kene la pasang niat berpuasa
so sape yang tak tahu..maka nie ima
nak share sama2
Doa Niat Berpuasa
.
.
v
dan ima bagi bonus kat semua
cewahhh bonus tue..bunyi baik je..lalala
bonusnya ialah
Doa Niat Berbuka Puasa
.
.
.
v
semoga ramadhan kali ini memberi kita seribu kebaikan dan pahala dilipat kali gandakan dengan amalan kita..amin

| jangan lupa sahur |

4 Sudah Luah:

Azura Mendezz said...

Selamat Menyambut Ramadhan.. =)

iPai said...

eh kenapa post list dalam blog saya pasal post ni lambat ek .. macam pelik laa plak ..

selamat berpuasa kak imah !!

L said...

dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh, pose kaaan =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

Aku Bah Nie Imah said...

selamat berpuasa....^__^