"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Monday, July 11, 2011

Contest Pertama Blog AIDATEDDY

terasa diri rajin plak nak join contest..apa lagi pemilik blog sendiri da pelawa gitu suruh join..so sebab xda idea nak buat entry..so ima join la...korang nak join klik je cnie contest AIDATEDDY
.
.
.
v
banner udah ima tepek yer..

contest nie..d'minta pilih satu picture yang kita suka..dan kene cerita plak nape suke dengan picture nie...ok nie la pic yang ima suke
.
.
v
ima suke pic nie sebab meyimpan satu kenangan yang sangat manis. picture nie d'ambil masa ima ikut sebuah kelas grooming dalam sebuah kursus...lelaki sebelah ima nie...muda tau dari ima..tapi keberanian dan talent dia sungguh besar..dia nie sukar orang nak dekat..tapi bila da dekat..memang sempoi je dia..orang kata dia nie seorag yang serius..tapi kalau da kenal..banyak cerita..pic nie ima ambil pun takut2 juga ambil gambar dengan dia..sebab yer la..takut dia tak sudi..tapi alhamdulillah..dilayannnnnn la..tengok la hasilnya..semmatkan..dia memberi pose..buat tergoda je..kan kan kan...sekian ^____^

| ima da join..korang bila pulak ? |



3 Sudah Luah:

iPai said...

wah wewwwiiit .. skandal ni .. hehe

Aku Bah Nie Imah said...

ipai: hehe mane ade..memandai je la...

cik aida said...

aida tengok..

swett mc gule2...

thanks join keyh