"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Thursday, July 7, 2011

" Bro, Kasi kritik blog gua skit ... bleh ?? "

nak join segmen abang ben..meh la kritik blog aq nie..semoga dengan itu akan aq perbaiki dari masa kesemasa....

jemput yer kritik...ima akan terima seadanya

23 Sudah Luah:

me@monolog said...

nice blog..

sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ninie_azriena said...

nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Aku Bah Nie Imah said...

tq Me ^_-

SheyPull said...

wah BEST...:)


JOM singgah blog saya nak... jangan la lupe diri...

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart cuma lebarkan saiz ruang kat entri, keep on blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

Aku Bah Nie Imah said...

ninie : tq..selamat berkenalan..

alya : tq yer..akan d'perbaharui..hehe

keryohkery said...

blog dah nice..
tp kalau xde video or lagu tu lagi ok kot..laju sket loading..xde la tersekat2 lagu tu..
just komen sket =)

http://theskyjuice.blogspot.com/

HaFizaH aYu said...

dtg nk kritik nih..apakta luaskan column, sempit sgt or 2 column is better..overall kemas tersusun


dtg kritik ayu plak
http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli said...

kritik erkk..heheh

banyak gila widget yang merepek2..ishhh...rimas222

terimas:/
http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

dah follow awak..

nice blog..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

harrazdani said...

dah follow…

nice blog. Kemas dan sangat ringan…entry pun kencang….

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Lelord said...

smart dh blog ni, akak pun rasa ruang tuk n3 besokan sket

♥yaya budak suka embun♥ said...

nice blog here :))


P/s : sorry tak pndai nak kritik :D

KRITIK SINI PLAK

mas saari said...

singgah n folo..

blog ok...cuma kurangkan widget, tulisan besar sikit, warna tulisan dan background kalau tukar warna lembut lagi ok!

http://www.massaari.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-mas-sikit-boleh.html

Maya Lisa said...

cantik bah blog kamu !!

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

TYNTHA LANA said...

salam imah :)

ba..banyak sgt kotak2 dlm blog ni ba..hehe. itu jela imah. Kurangkan kalau boleh, sebb bila da banyak sgt, org yg dtg tak tau nk tgk mana satu dulu :)

ok, jmpt kritik kat page lana pulak! good luck! hahahaha

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

bahiyahaziz ; said...

nme dh nk sme...bahimah bahiyah..
widget klo ley ltak kat one side je..

http://bahiyahaziz.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

Atika Farha ;D said...

tukar font :)

Alin Hassan said...

dah follow sini n drop link kt atas tu.

alamak font tak mesra pembaca lah.. tukar eh kalau boleh :)

jom terjah n follow blog ni :

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

AINNZ ABIGGAILL said...

hey!

1. i love ur header :]

2. Tapi bahagian entry macam kena besarkan sikitlah


Ni pendapat je, jangan marah tau :] have a nice day!

http://ainnzabiggaill.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ainondreamergirl♥ said...

alamak, lagu tuh mengganggu. then, font tak mesra pembaca. buang widget yg xpatut. overall, dah okayy.

jom terjah cni :
http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

cik aida said...

aida singgah..nice blog la...

simple jep..
xder pe nak di komen


Jom kritik kritik la

Moh la join CONTEST AIDA