"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Sunday, January 23, 2011

- toLong kawaN ya -

wahhhh entry kali nie macam mau cari jodoh la plak..boleh ke? ima nak cari jodoh kat blog nie..lalalala ^__^...opssss klu c abg baca nie..mesti mejjok la jawabnya..hehehe..jangan marah yang c abg..main2 je la ima...pehhhhh betul main2 jak...

ok2 ima ke tajuk utama..cewahhh macam berita plak kan..biar la blog ima juga..suka ati ima la nak tulis mcm mn..jangan la korang kisahkan..kan..kan..hehehe gurau2 je la ima..mn le kan...ok2 ima da melalut lg nie...mcm xsampai je tujuan nnt bab banyak meyimpang...SAYANG C-ABANG...nahhh meyimpang lagi...hahahaha mesti korang geramkan..sape geram nasib la......

ok..sebenarnya tajuk ari nie just nak "TOLONG KAWAN"..tolong kawan pasal apa plak nie kan...hehehe meh cnie dekat2 ima..ima nak cerita la nie..al-kisanya bermulanya begini....

seorang kwn ima nie kan..ala panggil je ayu la senang cerita..ayu nie baya ima tau..tapi dia susah nak cr kawan lelaki..ada kawan lelaki nak cuma..mungkin dia agak memilih sikit...banyak yang da test kat dia..tetapi masih xda yang sesuai..cewahhh ayat ima nie..opssss bukan main tambah2 k..nie cerita REAL punya....ok2 ima sambung lagi.....

so ayu nie mengadu kat ima la...yg dia xda kwn lelaki..so ima bg tau dia jangan terlalu memilih..dan tanya dia lelaki mcm mn yang dia cari..(ima merisik2 nie..klu ada yg berkenan dalam list ima...cewahhh bajet banayak kwn lelaki..bukan special ok...tkt ada plak yg sampaikan kat abg lain plak..opssss TERLEBIH SUDAH)..so ayu nie pun bg tau la ciri2 lelaki yang menjadi pilihannya...korang nak tahu ke? ape dia..da sedia ke jejaka2 blogger..hahaha..ayat ima buat sakit ati jak kan....ok2 sambung...nie la dia ciri2 yang ayu nak..senang je..xde la yang susah2 pun..jeng jeng jeng

1. lelaki yang iman (mungkin kuat solat dan ibadat kot)

2. sejuk mata memandang (
xla terlalu encem sedang2 je)

3. ada kerja..klu boleh kerja tetap (
menjamin masa depan katanya)

4. hormat famili terutama ibu dan ayah (
penting sangat nie..restu kan)

5. peramah dan penyayang (
jgn terlalu peramah dgn gurl)

ok...korang da nampak kan ciri2 dia...nak yang simple je..so klu ada kelangsung kan..hubungi ima je k..akan d'buat tapisan dlu..hahahaha ima gurau jak la...tp betul klu ada yg nak test..jgn segan..cr ima kat fb..ima tau mcm mn nak tolong..da nama tolong kawan kan...

wahhh nie ima selit pic ok...tak nampak mmg la tue jodoh sudah..opsss terlebih sudah

hahaha nie pic dia..teka la mn satu..hehehe yg tengah tue out dr senarai..lalalalalala

p/s: abg..jangan marah ya....

2 Sudah Luah:

hana said...

huhu..
sye x leh nk bntu la..
kwn laki pn x ramai..
haha
abg2 sye pn dh de awek n nk kawen pn..
=D

QueenImah said...

hehehe...
xpe la..
yang penting da usaha...
^__^