"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, January 14, 2011

- Pertandingan Tangkap Foto Festival Kebudayaan Tawau -

....wahhhh ada pertandingan tangkap foto la, best nie..naik join la..tapi hadiah berbaloi ke?..kat mana plak pertandingan nie d'adakan?..pic macam mana yang dorg nak?...huhuhu banyak sungguh persoalan yang bermain d'kepala bila mahu ikut satu-satu pertandingankan..cewahhh ima je kot yang banyak soal..hehehehehe

tanpa banyak celoteh..meh cnie ima cerita sikit tentang pertandingan nie..hehe ima sebenarnya tak tau sangat..tapi ima dapat sumber dari MyTawau..nak tau lebih le tanya kat link tue yer...
v
v
v
v
lawa tak pic nie...gambar salingan je
ok korang semua..Pertandingan Tangkap Foto Festival Kebudayaan Tawau nie d'anjurkan oleh MyTawau sendiri..hebat juga dorang nie ya..mesti banyak sponsor kan....caya lahhhh...

event nie terbuka kepada semua jurufoto Persendirian, syarikat, group,orang perseorangan, amatur dan semua la..yang penting pandai ambil gambar..dorang kata tak kira peringkat umur..kanak2 pun boleh..lalalala ima pandai2 je tau....

syaratnya senang je..gambar yang d'tangkap/d'ambil perlulah bertemakan Festival Kebudayaan Tawau..korang nak tau festival nie akan berlangsung start malam nie sampai la ari ahad..klu tak silap ima la...CUMA pertandingan nie bermula dari malam nie sampai esok je tau iaitu 14hb -15hb jan 2011. tapi ima dapat info baru le upload pic sampai 31 jan la..lallalala

gambar yang telah d'ambil perlu la d'upload di link nie -> EvenTawau...korang klu upload pic tue kene sertakan sekali dengan Watermark nama kamu/group ke page MyTawau. so simple kan

alalalalala...tak sabar nak tau ek hadiah dia..cukup lumayan tau..meh cnie ima bagi tau..kat korang semua
v
v
v
1 x Hadiah Pertama : RM700

1 x Hadiah Kedua : RM 500

1 x Hadiah Ketiga : RM 300

5 x Hadiah Saguhati : RM100

hah..berbaloi kan...korang boleh hantar seberapa banyak gambar yang korang rasa nak..tapi 1 picture je yang akan terpilih......semua terbuka kepada warga Malaysia...cewahhh ^____^

p/s: ima tgh fikir nak join ke x yer....hehehhe

4 Sudah Luah:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

eden x ddk kt tawau..camno tu

QueenImah said...

tak dape eden nak nolongnya..kene nampok gambor je la jawabnya..hehehe

admin mytawau said...

terima kasih post disini

QueenImah said...

admin mytawau..welcome..bila lagi nak promosi Daerah sendiri..lalala ^___^