"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, April 26, 2011

Pencarian Anakku Comel Musim ke-2

wahhhh ada pencarian lagi ler...tuk anakku comel Musim Ke-2 . . macam best je kan..bukan MACAM tapi memang best...dan akan meriah la page Mytawau dengan picture anak-anak yang comel...ok..malas nak membebel panjang..sapa nak join ada syarat ok..meh ima cerita sikit syarat dia...jom jom jom

syarat - syarat yer kawan kawan :

1 ) Seluruh rakyat Malaysia le join . . .PERCUMA ok ! ! !

2) Anak Comel Mesti la berumur 1 tahun hingga 7 tahun sahaja..yang lebih boleh..tapi sekadar d'pandang tidak d'kira...(hehehe sesuka aq je)

3) hanya 3 foto je le ikut bertanding (tak pasti orang sama ka lain lain..nanti tanya adminnya)

4) lampir foto tue letak sekali nama, umur, tag-line, nama pengirim, no ic (???), no hp, fb dan email peserta

5) foto yang d'hantar boleh solo atau duet dgn ibu bapa, perlu cantik (mesti la bah, klu tak cantik buat malu sak masuk..opsss)

6) pemenangnya akan d'kira melalui berapa banyak yang like (jempol) picture berkenaan

7) penganjur berhak ke atas gambar yang telah d'kirimkan (jgn tkt tak d'apa2kan juga)

8) Tarikh mula 26 april - 26 may 2011 (fuhhh sebulan der...)

9) keputusan akan d'umumkan melalui fb @ email @ telefon (itu pentingnya no. hp dan fb anda, bukan sekadar suka2 mau berkenalan)

10) penganjur berhak ke atas segala pindahan syarat nie..MUKTAMAD..

nehhhh da tahu syarat kan...mesti korang tertanya HADIAH / HABUAN macam mana plak..jangan risau..ada..nak tau nie dia
.
.
.
.
v
Tempat Pertama
RM 350 + hamper + sijil

Tempat Kedua
RM 200 + hamper + sijil

Tempat Ketiga
RM 100 + hamper + sijil

apa macam Lumayan kan..da la masuk free menang dapat wang tunai siap dengan hamper dan sijil lagi..so apa pikir lagi...segera lah bertindak....nanti da join itu..korang boleh la promosi picture tue kepada rakan2 anda tuk d'like..e2 je..xsusah mana pun..nak maklumat lanjut masuk cnie


hendak seribu daya..tak hendak macam2 la alasan...

ima tak join..tapi akan like klu korang tag ke tempat ima..hehehe peace

-end-

2 Sudah Luah:

Feizal said...

alahai syg btul...xboleh nak join,Melia baru jer cecah 4 bulan...

QueenImah said...

feizal..
xpe..janji sihat baby tue..lain tahun le join...hehe