"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Monday, April 11, 2011

Minggu Orentasi UBM

ima udak baru kat UBM nie..so kene ikut minggu Orentasi plak...orang kata WAJIB hehehe..ala seperti prof UBM nie cakap..tak kenal maka tak cinta...aiiiii nak cari cinta ke kat UBM nie...layannnnn~

borang orentasi nie perlukan butir-butir yang perlu di isi secara mandatori (wajib!!)..fuhhhh mandatori ya....hehehe...ok2 sy isi borang itu

1) letak banner UBM
done ! ! ! tueee kat atas

2) nama dan nama blog
nama full : fatimah
nama popular : imah

3) sejak bila berblog
start berblog nie 2008 tapi aktif 2009..biasa la baru tau penting ada blog nie..cewahhhh ^_^

4) pendangan berkenaan dunia blog nie
dunia blog sekarang sangat berkembang pesat, dengan pelbagai maklumat yang ada. pelbagai genre blog ada, gosip, maklumat sains dan teknologi, berita, dan sekarang nie blog d'gunakan sebagai dairi d'kalangan mahasiswa muda. blog juga boleh d'promosikan d'mana2 sahaja laman sosial dan yang paling utama facebook dan twitter. maklumat yang disampaikan juga laju dan pantas. pergaulan juga tak terbatas.

5) pandangan IPTM
benda nie sangat best, kenapa? sebab disini la kita boleh mengeratkan hubungan 1 malaysia kita. kita juga boleh bertukar link kepada blogger lain. rugi sekiranya mereka tidak mendaftar ke sini kerana ia adalah pengerat silatulrahim blogger.

done!! harap harap assmnt nie lulus dengan cemerlang la yer prof ^__^

24 Sudah Luah:

encHIx laNDax said...

selamat datang ke UBM =)
best plak minggu orientasi ni~hikhik~

landax pun dah send assment

http://www.dunialandax.com/2011/04/universiti-blogger-malaysia.html

QueenImah said...

tq en landax dtg jenguk murid baru..hehe...

Shairazi Saidin said...

Hi awak, sy tengah mencari partner untuk UBM. Kita gi klas sama2 ek..HEHEHE. Nice entry.. :)

latest entry: http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/saya-baru-masuk-universitiubm-namanya.html

~Saya Buncit~ said...

jejak dari UBM. selamat berkenalan. :D

eton said...

waaa... dah ade mamber UBM dah... selamatberkenalan.. hehehe

Pezol Stylez said...

dtg bkenlan....hehe

http://pezolstylez.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-mari-berkenalan.html

Nizam said...

salam kenal dari warga UBM.. :)

p/s:cuba buang word verification,mst ramai komen... :)

QueenImah said...

wahhh ramainya student UBM...
tq semua..nanti kita g klas sama2 yer....

UNA budak BAEQ said...

takpe semua lulus . heheh
selamat berkenalan queenimah!

sila beri tunjuk ajar
jom g class sama2 .
*menjejak classmates UBM*

Syafiq Rosli said...

selamat berblogging..lama dah jgk berblog ye..

QueenImah said...

syafiq....
tq..selamat berblogging juga pada awak...
lama tak lama ler...hehehe

fashah84 said...

salam ziarah...nice blog...semoga terus berjaya dlm dunia blog...:-)

Bakri Hussin said...

salam singgah dari UBM jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

QueenImah said...

fashah : tq singgah, =)

bakri : ok tunggu kedatangan ima yer...

CikTomyam said...

salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

OnlyZul said...

wah..lama kot.. senior Zul la nie ek? hehehe

Mazin said...

Singgah dari UBM. Salam perkenalan :)

Syuxer said...

salam perkenalan dari budak baru UBM...hehehe..

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-mari-berkenalan.html>Minggu Orientasi UBM: Mari Berkenalan

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jom singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

QueenImah said...

wahh student UBM nie baik2 la...nanti kita g klas sama2 yer....hehehehe

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, Manja pun dari IPTM,

Your eyes are too precious

LiNdA ZaiN said...

singgah kenal member UBM kat cni..<3

ANA FARHA said...

assalamualaikum.. ana farha student UBM jalan-jalan singgah sini..

baru : saya suka baca blog dia.. dulu..

QueenImah said...

hehehe...student UBM memang sporting