"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI Kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA ! ! !

wahhh kali nie En Ben buat ala ala luah perasaan gitu..cayalahhhh....ima nak join la...da lama memang cari tempat nak luah pasal ANONYMOUS nie. . . klu korang nak join sama meh la...klik kat nie yer AKU TAK SUKA

biasa la header da siap pasang ok
.
.
v
kenapa saya tak suka dengan orang yang suka guna ANONYMOUS nie...eemmm bukan semua tak suka la...ada juga suka..yang suka tue..bila dorang memaki sesuka hati...apa lagi cakap yang bukan bukan..sakit ati weiiiiii !!!!!!!!

pengalaman dengan orang yang macam nie memang banyak....macam macam karenah dorang nie..masuk blog baca entry sampai terasa plak..padahal tak ada kene mengena pun dengan dorang nie..bila da terasa..ampun la komen dorang...yang tak sopan langsung...kalau letak nama tue xpe..le nak dlawat dan mintak maaf..nie tak..berselindung d'sebalik tak ada nama....tiap kali entry ima ada..pasti komen panas dari mereka2 nie....e2 yang terjarang da nak update blog..huhuhuhu.....macam tue la ceritanya

ima nak nasihat la kepada mereka2 nie...klu nak berkomen..sila letakan nama yer...kita nie menulis dengan kebebasan...bahasa tue kan jiwa bangsa..jangan memalukan nama rakyat Malaysia..peace ^___^

-end-

4 Sudah Luah:

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Sekamar Rindu said...

salam..petang

singgah dari blog abng ben dan folo blog awak...

pRiNCe said...

kite same2 x ske anon..
so..kite bersabar je la ye...:)
cantik blog ni...
boleh datg selalu nie...:)

QueenImah said...

sekamar rindu.....
selamat petang, tq singgah cnie...


prince..
tq..datang la selalu