"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, May 3, 2011

Lalalala Santai With Mereka. . .

01.05.2011
penuh dengan dugaan sehari tue..macam2 yang berlaku tanpa d'pinta..terasa benci plak..menunggu lama dengan penuh masalah..entah pada sapa harus d'cari dan akhirnya ku jumpa...melepaskan geram..nasib lah yer.....hu hu hu hu

tapi tak semua ku ceritakan padanya..kerana ada sesuatu juga yang melibatkan dia..aq tak mahu dia tahu..kerana tak mahu dia susah hati..hu hu hu...namun malam menjelma telah merubah segalanya...berjuma dia dan semua kawannya d'malam perkahwinan kawan kami...
.
.
.
v
gementar juga lah malam tue..mana taknya banyak keluarga dia ada d'sana..teraksa la cover..terima kasih kepada semua kawan dia kerana sporting lahhhhh...happy dengan korang semua...kamu semua memang sporting giler..siap nyanyi lagi tue........sangat bangga berkenalan dengan kawan seperti kamu semua ^__^

02.01.2011
santai dengan dia dan mereka lagi...best lah...jalan ramai2 nie baru tahu keseronokannya..nasib kita tidak d'sisikan..kemana dia pergi ada aq..dia dan mereka..so tak la sunyi..hehehe...but miss berdua dengan dia..nak cerita pasal hati.....

so petang tue...ada perlawanan persahabatan main bola...lalalala aq tak ketinggalan ikut sama..hehehe saja nak teman dia dan kawan2nya...bestlah tgok semua sangat sporting..nie siap lagi ambil picture mereka....
.
.
.
.
v
kamu kenal ke mereka..mereka adalah geng TABAT...hehehe geng bola tanah merah..cewahhhh mana aq kenal geng nie yer..adalah lerrrrr.....

lastt balik maghrib..siap aq kelam kabut..hahahaha.....pastu malamnya pula kami jumpa lagi..sebab adalah..hehehe nak je la tau yer....pergi main futsal plak kali nie..dengan dia dan kawan2 kami..cewahhhhh aq senang dengan mereka.....apa pun..bersamanya aq gembira....tq so much dengan hari yan gembira bersama mu dan kawan2 mu.....

p/s: jalani hukuman dengan tenang yer

-end-

4 Sudah Luah:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

pengantin boleh nyanyi ke tu?

Tips: mengajak blogger ke blog dan komen

QueenImah said...

anie...
kat tempat akk...
pengantin le turun padang nyanyi..hehehe

Anonymous said...

jgn kan menyanyi, siap turun dr pelamin lg p smbut tetamu.

QueenImah said...

hebat la..kat kg ima tak perna d'buat pengatin