"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, May 27, 2011

Drop Link yer Kat Cnie

entry kali nie nak jemput blogger yang singgah kat blog buruk nie tuk dropkan link kat tempat ima...hehehe..

tujuannya adalah untuk senang ima nak membuat BW kat blog korang...dan sangat penting tak la ima hilang jejak blog korang..mana tau ima rajin berBW..ima kan jenguk lagi...mudah je cr nak drop link nie...

bila kroang masuk blog buruk nie...korang klik bar page DROP LINK yer..mcm kat dalam pic kat bawa nie..yg ada anak panah tue
.
.
.
v
pastu korang akan jumpa benda cam dalam picture kat bawa nie...senang je...korang just isi nama dan URL blog je...pastu ENTER..selesai..nanti nama korang akan d'senaraikan
.
.
.
v
korang boleh juga letak jejak kat shoutbox..tapi kalau kat cnie..hanya tuk tinggal jejak je la...susah sikit kalau ima rindu kat korang..susah nak cari da kan......e2 sebab lah adanya drop link nie..tapi tak salah kalau nak letak jejak..sangat2 d'alukan
.
.
.
v
semoga korang happy singgah kat blog buruk nie..yang mencerita suka duka kehidupan budak pompuan sorang nie....TQ ^___^

2 Sudah Luah:

Cinoi said...

Ok. Roger that. Drop link skrg juga!

QueenImah said...

tq CINOI..
sepantas kilat sudah terjah...lalala