"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Wednesday, May 11, 2011

Kerja Budak Boring ! ! !

huhai !!!!!! boring melanda diri ini.....betapa boring yang teramat sangat..sampai tak tahu nak buat ape..ada kerja tapi xda mood nak buat....website plak tak siap lagi nie...ishhh xda idea nak buat sekarang nie......

benci ! ! ! ! ! dengan keadaan yang boring nie..main fb da..download movie pun da..tapi still boring juga...adehhhhhh....dan akhirnya...nie la kerja budak boring..EDIT gambar...

teman kawan main bola
.
.
.
v

team bola kawan ima
.
.
.
v

nie sebenarnya nak edit jadi santai kat taman..tapi tak menjadi plak la....huhuhu..geram je...idea tak menjadi..cehhhhh
.
.
.
.
v

setelah terlalu banyak d'edit nie la jadinya..pening..berpusing pusing jadinya....sakitttttt
.
.
.
.
.
v
huhuhu...nie post entry paling teruk kot...hhahaha tak idea langsung nak update..tp da terlalu lama tak update rindu plak nak menghambur...so nie la hasilnya...hehehehehe

^______^


7 Sudah Luah:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

rajin btol mengedit ye

Jiran ooo jiran

QueenImah said...

rajin sebab boring anies
hehehe

Anonymous said...

boring tahap gaban yah

QueenImah said...

macam tue la...bukan tahap gaban je..boring 1/2 mati...hehehe

Anonymous said...

jgn bah begitu.bgtau jak bila boring.kalau boring dan nak minta di temankan, abg blh temankan.

QueenImah said...

betul bah nie..nak abg teman...hehehe.bukan pa...time nie kan..masa d'bagi2...hehehe

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/