"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, May 6, 2011

Berkelah D'umah Dengan Hidangan Ikan Bakar

sudah lama tak post tentang makan kan...bukan la ima tak perna makan da..cuma kali nie ima post sebab baru sekarang dapat makan masakan kawan ima...da lama dia tak masakan ima...adehhh nampak bebenau ler cik minah nie pemalas masak...opsssss tak ler...ki ki ki ki ki

ari nie..kami rancang "KAMI" yer...hehehe kami rancang berkelah d'umah kawan ima..ramai la juga yang datang berkelah nie..dalam 6 orang la macam tue..meriah la sikit dari makan berdua..walaupun makan berdua tue romantikkan...cewahhh...

menu utama adalah ikan bakar...ikan Putih yang d'bakar..sodapppp serrrrrrr
.
.
.
.
v
panas lagi kan dalam picture ini
.
.
.
.
v
lepas makan tue..santai ramai2 nonton movie yang ima download..F5 (fast five)..tp yg tak boleh tahan time nonton nie...semua terlentok...hanya ima dengan c kawan je yang meneruskan nonton...hehehe...santai berdua je la.....

pic nie time menjaga ikan d'bakar..kat dalam umah tue panas..so ambil angin kat luar..tapi sama juga..panas sebab bahang api...
.
.
.
v
dan akhirnya..siang melabuhkan tirai, malam menjelma...kini tinggal kami berdua sahaja meneruskan perjalanan round bandar....and yang best tue...kami makan sayap ayam dengan buntut ayam dekat tepi laut..d'teman dengan angin laut yang nyaman..air laut yang tenang..dan binang yang berkelip indah...bersamanya sangat indah...

pic nie sempat ima ambil masa dia tak sedar...cuma bayang2 yang mampu ku ambil gambarnya
.
.
.
.
v
happy sangat berjalan hari nie....bersama kawan2 yang memang sporting la

-end-

5 Sudah Luah:

cikida said...

wahh,,sodapnyee ...bbq..nyum2...=)

QueenImah said...

hehehe...sodapppp

afiqazizan said...

sedapnya..kalau dapat join makan sekali mesti best..hehe.

Anonymous said...

sodap hingga tercekik tulang ikan.

QueenImah said...

aban...sape tercekik tulang ikan..xtau pun...hehehhe