"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Friday, October 22, 2010

~orang Kenamaan D'suruh Mintak Maaf~

Assalamualaikum warga blogger semua...sihat ke?? da makan..nahhh makan xajak pun yer..lain kali bg2 ler..hehehe...semoga kamu sihat je k..

ima ari nie xsihat demam..banyak sangat pikir tentang masalah hidup..tp jgn bimbang..ima akan kuatkan hati..

ok kali nie..ima nak nak cite cikit pasal fb..dalam fb ima semalam..ima telah d'invite pada satu page nie..page nie agak popular sekarang nie..page tue ialah "Rosmah Mansur, Sila Mintak Maaf Pada Umat Islam"..pehhh orang kenamaan tue geng...

berani la sape buat page fb nie..huhu..kebanyakan mereka semua xpuas hati..xpuas hati sebab ape ek..sebab dalam 1 fashion show..telah menggunakan kalimah Muhammad dan Kalimah Allah SWT dalam baju berkenaan..baju tue plak d'design begitu seksi..xda menampakkan langsung tentang pakaian islam..emmmmm..entah la..mn yg betul..mn yg tidak...

page nie pun telah popular sekarang nie...sekarang da mempunyai 22634 member..dan target admin page nak menambah 20k lg...uiiiiii bersemangat mereka...teruskan usaha klu e2 yang d'anggap betul....
aq xda sebelah sape2...pada yang salah mintak la maaf..pada yg xtau..jgn main like je...selidik dlu..bukan nak sokong mana2 pihak..tetapi kita d'ajar supaya siasat dlu kebenarannya..br la kita menuding jari pada pihak berkenaan...

pada imah..peace no war (^_^)v

4 Sudah Luah:

jambz- said...

yea suruh diorang mintak maaf lekas..

keh keh.

http://akimneutral.blogspot.com/

jgn lpa folo saya..

QueenImah said...

huhu..xperlu d'suruh..klu mau memang da mintak maaf...

Sophie Al-yahya said...

a ah..
ade jgk nampak group ni..
ade betulnyaa..malu lah bila berkonsepkan pakaian Islam tp byk terdedah..

IronHeart2204 said...

Sengaje or X disengajekan
Sedar Or Tidak Tidak sedar perbuatannye
Bile Sendiri Terlanjur slah...Pandai2 la mintak maafkan (^_^)