"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Monday, September 27, 2010

~Interview Pecah Rekod~

salam 1 malaysia
nie nak update blog..bab ada benda menarik nak kongsi
korang nak tau ke???
teruskan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nie la dia..saje nak bg ruang
korang nampak ke gambar cat diatas nie
muka bosan yg teramat sangat
mcm nie la yg aq n kawan2 alami
tp xdela macam muka cat ya..muka kami lagi ayu..
hahahha

busan yG teramat menunggu
mcm xda kesudahan
ooooooooo

nak d'jadikan cerita
kenapa kami bosan ek
mcm nie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aq p interview
dalam kul 9.30am sampai la kat federal sahabat
ya nak interview keje la katakan
tp xde la aq awal sangat ya
ada lg yg lebih awal

datang2 je kat federal
pompuan kene tunggu untuk d'interview
bab nak dahulukan lelaki
entah kenapa aq sendri pun xtau la..

kata mereka
pompuan kne d'nampak resume dlu
nak buat short list nama untuk d'interview
dalam 20++ pompuan yg datang
hanya 11 org yg bernasib baik la
n termasuklah aq
cewahhh bangga kejap ye (tapi hidung xkembang yer)
.
.
..
.

.
nak d'jadikan kisah
pompuan akan d'interview dalam kul 2.30pm
konon la yer...hahahahaha
tp korang nak tau ke??
sampai je masa yang d'tetapkan..xde juga
tapi pengumuman yang ada
interview akan d'buat 2 ari la plak..
aduiiiii....terkejut semua orang la..xda langsung d'jangka mcm nie
so banyak la yang terkejut beruk (bukan jadi beruk k)


interview berlangsung semula..
tapi korang nak tau ke bila pompuan kene interview??
kul 5.30pm
masa tue semua staff da balik da
aduiiiiii..mmg pecah rekod oh..buat interview mcm nie
aduiiiiiiiii..semua da tension giler
terutama budak pompuan la..n aq la sekali yer

tapi tetap juga la tunggu
n interview plak punya la lama
ishhhhhhh...sabau je la..
.
.
.
.
n berita last aq dengar
interview berakhir dalam kul 7.30pm
aduiiiii malam sudah ya..gelap la plak tue..
mcm mn la dorg balik tue ya...
yg ada cuma kerong2 jak
.
.
.
.
korang tau ke apa kerong2 nie
kerong2 tue mcm teksi sapu
tapi nie bukan teksi
kenderaan perseorangan yg ambil penumpang ikt dorg la..

so
nak d'jadikan cerita
nie la pertama kali aq ikuti
temuduga terbuka sampai kelewat malam
hahahahahahhahahahhahha

-end-

1 Sudah Luah:

zacky ~786~ said...

hehee..~
bsn glerr seyh mcm tue..