"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, October 25, 2011

Tolong Jangan Busy Body

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 MALAYSIA

Eh tolong lah . .jangan nak busy body dengan hal kami d'rumah..please la ok..

tak kan benda macam tue pun ko nak tanya..aduiiiii itu hal kami ler..nak makan together ke..nak makan asing asing ke..e2 pasal kami...TOLONG!!!!!! jangan BUSY BODY

2 Sudah Luah:

nurmujahidah said...

sape la yang busybody sangat tu,,, geram nih,, sabar ye kak imah,,

Aku Bah Nie Imah said...

@nurmujahidah adalah hamba Allah nie muja..suke sangat busy body..semua benda nak tahu...huhu sabar je lahhhh