"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, June 8, 2010

♥BudaK bR Dlm Blog..Mintak ToloNG♥


tulunn..tulunn..tulunn..
da lama nak buat banner tuk blog
tapi xtau nak buat mcm mn

huhuhu
gambar da siap
tp mcm mn nak dapatkan url dia ek

ada sape yg baik hati nak bantu ke
aq nie br budak yg baru belajar
tulun la....

aq ingin sangat nak buat banner
tuk blog aq nie yg serba kekurangan
tulun la..wahhhh

sape kah sudi membantu ke nie?
ada ke geng blogger yg baik ati nie
emmmm...
aq menunggu...
m(~_~)m



cakaran-rimau

6 Sudah Luah:

muhammad adam said...

saya pun baru lagi...masuk sudah,follow pun sudah,follow la saya..

QueenImah said...

ooo yeke..tq
i akan follow...

nuyuEna said...

bsenye lau nk dpt url...upload r lam photo bucket..hee~sign up r dlu..t dpt r url tu..

QueenImah said...

nuyu: ooo mcm tue yer..
e2 yg nak tau...hehehhe tq

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
nak header yang macam mana tu?
siap dgn templete ke header saja?
kalau nak header je.
cari pic dlm photbucket ke mana2 ke.
letak laa.

QueenImah said...

tq balqis..
ima buat yer....