"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Thursday, March 1, 2012

Pleaseee Ler Yer . .! ! !


orang kata curiga tue bagus kan...memang la bagus sebab kita akan lebih berhati2 dalam setiap tingkah laku....tapi nak tanya ler....curiga yang membabi buta nie..baik ke?

plsss la...buat ape ima nak p selongkar e2 semua..sebab kat tempat ima sendiri benda tue tak boleh nak buka...jadi masuk otak ke klu tuduh ima nak selongkar...

mungkin awak curiga ima, sebab ima perna termintak sesuatu kan...tapi lepas tue ima da malas nak pikir..sebab ima tau, memang tak patut pun mintak benda tue...tp tolonglah, xkan lah sebab itu..dah tuduh ima buat kan...emmmmm nak panjang cerita pun, buat sakit je...so pikr2kan ler yer...plsss NOT me nak selongkar tanpa bagi tau!!!!!!!

klu pun ima nak selongkar..apa yang ima dapat? pikir2kan ler...tak ada faedah ler....baik ima selongkar benda yang boleh mendatangkan kegembiraan dan keuntungan...dari ima selongkar benda yang mungkin boleh membuat sedih...aduiiiii plasss la...

NOT ME . .i Repeat Again NOT ME ! ! !

0 Sudah Luah: