"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, March 20, 2012

Hobi Baru Ku - -> Nota Comot

kat opis kadang2 ada masa free....ima suka buat hobi baru ima...iaitu buat nota comot...ala saja nak luah rasa....ada orang buat diary kat buku kan...tp ima kat atas kertas kecil...iam luah je kat kertas tue.....

cam nie la contohnya
.
.
V
da siap buat nota comot..kene la gulung...ala gulung la kecil2 baru nampak comel..ala cam nie la
.
.
.
V

lepas da gulung semua...korang cari la satu bekas..tapi ima guna bekas minyak cap yu yie nie..sebab nie je la yang ima nampak comel nak letak...hehehhe

da siappp pun.....so nota comot selamat dalam tin....hehehe mesti korang tertanya kan...nape ima buat mcm tue...hehehe sebenarnya ima nak bagi dengan seseorang yang ima sayang...jadi setiap hari dia boleh buka satu...apa yang dia baca meluahkan rasa hati ima pada hari tue....hehehe Ok kan..lalalalala

korang cuba la buat klu nak...atau korang mesti ada idea lagi kreatif nie kan....apa pun selamat la..^_^

2 Sudah Luah:

Nafisah Ruslan said...

banyaknye! rajin betul :)

Aku Bah Nie Imah said...

@Nafisah Ruslanheheh...time ada masa lapang je..:)