"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Thursday, April 29, 2010

::Syarikat NIe XperAsaN ke..Ilang signboard??::


::Tanda NAMA::
ish2
nie aq da lama perasan
cuma baru nak cite

aq pun salah seorang ahli
syarikat nie
bukan nak malukan diri
cuma nak nampak juga yang
lain perasan ke??
heheh

pic kat bw nie akan terangkan
nie la dia
yang mungkin xd'sedar oleh syarikat berkenaan
aq bukan ape
cuma nak juga d'tampal
tapi nak bercakap
takut sebab kita nie baru lagi

apa pun
sori la klu
post nie akan memalukan sape2
tapi malu ke??
ish xdenya
mungkin mereka sedang buat board la tue
cuma xsiap lagi
kan..kan..kan



7 Sudah Luah:

miss hav0c said...

sy xpaham la gamba tu knp syg? hehe sori sy lembab siket

Aujinz said...

dah oder..belom sampai lagi kot...huhuhuhu

nabilah_2908 said...

hehe...betul ckp aujinz tu..

bila oder tu dh smpai..nnti ok la balik..hehe.. ;)

slm kenal dari nabilah.. :)

QueenImah said...

mungkin la juga..
hehhehe
tunggu je la..

salam kenal nabila..aujinz..
mis havoc

LUKISAN PENA said...

dia saja nak buat org tertanya dan nanti syarikat dia akan jadi famous bila orang berhenti dan pegi tanya nama penuh syarikat dia..

atau dia nak org ramai berteka teki dgn syarikat dia..

takpun..dia nak pihak berkuasa serbu dan dia masuk tv free..so cepat sikit dapat pelanggan..

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu..cam ne lah ilang...
~ i follow you ~

QueenImah said...

nk ckp banyak..
susah juga..