"Ya Allah Berikan kekuatan dalam mengharungi setiap perjalanan di dunia ini. Semoga beroleh kebaikan dan di jauhkan segala kejahatan. Aamiin"

Rindu Akan Selalu BersamaMu Ya Allah , Kirimkan Juga Rinduku Ini DiHatinya Setiap Saat.. Aaminn

Tuesday, February 23, 2010

Grooming Class In CASA RACHADO N9 (GEMS)

ECHO PRESTIGE MANAGEMENT (GEMS CP03)

Pengelaman mengadakah grooming dalam klas merupakan satu pengalaman berharga yang tidak semua orang lain boleh lalui. Seronok makeup diri sendiri dan rakan-rakan. Tahu dimana kelemahan diri pada penampilan dan pembawaan diri. Ini adalah gambar yang diambil setelah 2 hari klas grooming dijalankan. Disebelah Aq nie Iskandar merupakan pelajar GEMS terbaik. Bangga seh bergambar dengan budak nie. Agak susah nak senyum namun sporting dalam memberi komen dan kritikan.Gambar disebelah nie plak adalah gambar masa time break. masa nie la semua nak tunjukkan hasil sendiri. selain menunggu debaran nak buat catwalk. Dalam gambar nie semua budak borneo hehehhe.. HIDUP BORNEO (ceh promosi negeri dlu)... sebelah kanan adalah Zusilia ank Jenuang (Sarawak)..tengah sape tak kenal, baik xya buka blog nie..hehhe gurau je..dia adalah pemilik blog ini QueenImah (Sabah) dan sebelah kiri ialah Laila (Sarawak). Manis dan Bergaya (hehehhe puji diri sendiri..:))


Ini adalah gambar keluarga Echo Prestige Management. setelah berkumpul semua nie la masa yang d'tunggu klik..klik..klik beramai-ramai. walaupun tak semua yang ada namun cukup memeriahkan suasana. yang xda dalam gambar nie..sori la..u so let masuk company..so kitaorang klik..klik..klik dlu..hehhe jangan marah k..0 Sudah Luah: